Nieuws archief 2012

13-11-2012

De foto’s van Oogstfeest 2012 staan op de site

 

Het is inmiddels alweer bijna 3 maanden geleden dat we op die warme 18 augustus het Oogstfeest in Oudelande hebben gevierd. Ondanks dat we tropische temperaturen bereikten die dag was het toch een zeer gezellige en geslaagde dag.

Inmiddels is de “oogst” binnen gehaald, de appels en de peren zijn geplukt, de aardappels gerooid en de tarwe van het land. Kortom, we gaan de winter weer tegemoet. Voor het oogstfeestcomité een mooie gelegenheid om achterstallig werk in te halen zoals alle gemaakte foto’s van die dag verzamelen en uitzoeken. Ook wij kregen weer even het “Oogstfeest”- gevoel, erg leuk om de foto’s terug te zien en deze geslaagde dag in gedachten nog een keer mee te maken.

Veel plezier met het bekijken van de foto’s en wie weet vind u uzelf terug op 1 van deze gezellige plaatjes!

16-08-2012

Bestelbus van Omroep Zeeland

Bestelbus van Omroep Zeeland

De bestelbus van Omroep Zeeland kwam vandaag kijken naar de voorbereidingen van het Oogstfeest zaterdag a.s. Ze bezochten Henk Nieuwdorp en Erwin van de Berge waar in de schuren de wagens voor de optocht staan gestald.

14-08-2012

Laatste toevoeging: Oldtimer trekkers

Laatste toevoeging: Oldtimer trekkers

Het Trekkermuseum (Nisse) heeft laten weten toch te kunnen komen naar ons Oogstfeest. Zij zullen met hun oldtimer trekkers en werktuigen doorlopend demonstraties geven. En ze rijden mee in de optocht!

 

24-04-2012

Start van de pompoenenwedstrijd

Start van de pompoenenwedstrijd

Deze week worden op de Brede school van Oudelande zakjes met pompoenzaad uitgedeeld. De kinderen kunnen dus gaan zaaien! Voor de kinderen is het natuurlijk prachtig om te zien hoe zo'n klein zaadje tot een grote plant uit kan groeien. Leuk en leerzaam! En spannend wie er dan de grootste pompoen in augustus naar het Oogstfeest brengt. Succes voor alle pompoenboertjes en boerinnetjes!

23-04-2012

Handig: direct opgaveformulier downloaden

Met de handige nieuwe functie op onze website kunt u nu direct formulieren downloaden. Bijvoorbeeld het opgaveformulier voor een kraam. Opgave is nog ruim 1 week mogelijk!

01-03-2012

even terugkijken met een filmpje

Achter de schermen zijn wij natuurlijk al druk bezig met de voorbereidingen voor augustus. Al maanden zijn wij druk met vergaderen, sponsoren zoeken, activiteiten regelen. Wat een werk! Daarom kijken we even terug met een filmpje van de optocht van het Oogstfeest 2010 om te zien waar we het allemaal voor doen!