Nieuws archief 2015

22-09-2015

De Bolle Jan Show in Oudelande

Jaren geleden begonnen (bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg.... de rest van het verhaal is bekend, toch?

Na jaren elke dag van de week tot de nok toe vol te zitten is het nu tijd om de rest van Nederland persoonlijk op te zoeken met een ouderwets gezellige, compleet verzorgde, feest-show die zelfs de grootste chagrijn op de tafel krijgt!

De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine cafe van Nederland. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar, het Bolle Jan-decor wordt 1 op 1 gekopieërd en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp... kortom, cafe Bolle Jan komt naar je toe! Naast de ouderwets gezellige amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat..
Natuurlijk is ook Bolle Jan aanwezig.. via een ‘live’ verbinding met het cafe op het Rembrandtplein in Amsterdam houdt hij een oogje in het zeil en kondigt hij de drie verschillende artiesten aan want ja, die zijn er natuurlijk ook bij! Deze toppers uit eigen stal zetten in no time de hele hut op zijn kop en laten de grootste partyhits voorbij trekken.. van Froger tot Hazes tot Wolter Kroes tot Johnny Jordaan!
15-03-2015

nieuwe aanwinst Oogstfeest Comité

Dinsdag 10 maart 2015 ben ik aangesloten voor mijn eerste vergadering van het Oogstfeest Comité.

Ik ben de nieuwe aanwinst in dit leuke, gezellige team.

 

Mijn naam is Marjolein Vermeule, 32 jaar en woonachtig in Kapelle. Ik ben werkzaam als Junior P&O –er bij Allseas Marine Services in Essen, België.

 

Ik kwam voor het eerst op Oudelande op mijn 13e, in de brugklas raakte ik bevriend met

Marjolein van der Horst en Petra de Reijger. Op mijn 16e zijn we verhuist naar Oudelande met mijn ouders en mijn broer Martin Vermeule die overigens nog steeds op Oudelande woont. De eerste paar jaar heb ik in de Doelstraat op t hoekje (ovezandseweg) gewoond. Daarna ben ik op mezelf gaan wonen in de Hugo Kostenhoekstraat. Na een paar jaar toch besloten dat de wereld iets groter is dan Oudelande ben ik in Goes gaan wonen, en drie jaar geleden heb ik een huis gekocht op Kapelle.

 

Ik ben al enkele jaren vrijwilliger op het Oogstfeest en toen ze iemand zochten om aan te sluiten bij het comité heb ik dan ook niet lang getwijfeld. Ondanks dat ik in Kapelle woon ligt mijn hart toch nog steeds in Oudelande, het is en blijft een geweldig dorp met leuke activiteiten, aardige mensen en een gezellig Dorpshuis!

 

Ik hoop u allen te zien op het Oogstfeest in Oudelande.

 

Groet,

Marjolein